Our mission

Thoth Association for Mathematics and Sciences

Misiunea activităților ce se desfășoară în cadrul centrului nostru va fi îndeplinită odată cu atingerea performanțelor dorite, în corelație cu obiectivele propuse pentru fiecare elev ce apelează la serviciile noastre.

Organizarea și desfășurarea activităților în cadrul centrului de studiu prezintă avantaje notabile față de meditațiile particulare la înțelegere cu un anumit profesor.

Serviciul oferit de noi se identifică cu interesul elevului, deoarece aduce avantajele pe care ei le așteaptă, și anume:

CALITATE ȘI PERFORMANȚĂ ÎN ACTUL EDUCATIONAL prin:

Lucru în grupuri restrânse pe nivel cu programe personalizate integrate.

Lucrul în grupuri restrânse pe nivel este recunoscut ca metodă modernă de învățare și este aplicat cu succes în educația de performanță fiind stimulativ, competitiv, crește tonusul și viteză de înțelegere, antrenează și menține atenția participanților la un nivel optim.

PROGRAMELE PERSONALIZATE incluse în activitatea noastră didactică impun adaptarea programelor de învățare la nevoile individuale ale fiecărui elev, la ritmul și stilul lui de învățare. Deci, fiecare elev are un program de intervenție educațională personalizat, în timpul ședinței fiind alternate metode de lucru în echipă cu cele individuale.

PROGRAMELE DIFERENȚIATE se aplică pentru recuperarea materiei, în cazul celor care au lacune la diferite discipline dar și lucru la nivel ridicat pentru elevii avansați și cu potențial de învățare ridicat.

Meditațiile, dar și alte activități didactice prestate de centrul nostru de studiu sunt oferite în baza unui contract care se încheie între “Thoth Learning” și client, astfel obținerea rezultatelor activității didactice este parte integrantă a contractului prin respectarea obligațiilor stipulate în acesta.

Calitățile profesorilor decurg din competențele pe care aceștia le stăpânesc și anume: vocația pedagogică, personalitatea dinamică și constructivă, competențele științifice, psihopedagogice și psihosociale ale acestora.

Profesorii sunt aleși pe criterii de performanță, pe primul loc aflându-se competență didactică, prin care trăsăturile caracteristice ale profesorului sunt corelate cu eficientă actului pedagogic.

Evaluarea elevilor se realizează astfel încât această să nu reprezinte numai un control și o măsurare obiectivă a cunoștințelor ci și o modalitate de perfecționare, ca act integrant al activității pedagogice.

Implicarea și formarea elevilor înscriși la meditații pentru autoevaluare prin autoapreciere verbală dar și notarea mai mult sau mai puțin supravegheată de către profesor.

FACTORUL ECONOMIC este foarte important pentru părinți. Prețurile accesibile corelate cu aplicarea unui act didactic performant conduc vertiginos către rezultate valoroase în raport cu un sistem competițional.

PERSONALITATEA CADRELOR DIDACTICE implicate în activitățile ce se desfășoară în cadrul centrul nostru, înseamnă competență, dăruire și umanism. Toate acestea vor contribui la educarea motivației elevilor pentru realizarea unui anumit nivel de aspirație, în funcție de aptitudinile și de voința fiecăruia.

Spațiul și materialele didactice ce le punem la dispoziția elevilor oferă cele mai bune condiții pentru desfășurarea optimă a activităților propuse.

EDUCAȚIA CEA MAI REA ESTE SĂ LAȘI PE COPIL NEHOTĂRÂT ÎNTRE VOINȚA LUI ȘI A TA”   J.J.Rousseau

Translate »